Loterij

Klik [hier] voor de uitslag van onze loterij!

Snuffelmarkt

De voor zondag 29 maart geplande Snuffelmarkt komt te vervallen vanwege de coronacrisis.
Onze eerstvolgende Snuffelmarkt houden we op zondag 25 oktober van 09:30 tot 15:30 uur in Trefcentrum Wittevrouwenveld, Edisonstraat 4.

Agenda

Voor een overzicht van de optredens en activiteiten waar onze vereniging in de komende periode aan deelneemt raadpleegt u het tabblad "ledeninformatie". De muzikale optredens worden in vet weergegeven.

Oud papier

Leden van onze vereniging halen elke maand in een aantal wijken oud papier op.
Eerstvolgende data:

Wyck, Céramique
(derde dinsdag van de maand)

• dinsdag 17 maart
  • dinsdag 21 april
  • dinsdag 19 mei
  • dinsdag 16 juni

Brusselsepoort, Bosscherveld, Boschpoort
(vierde zaterdag van de maand)

• zaterdag 28 maart
  • zaterdag 25 april
  • zaterdag 23 mei
  • zaterdag 27 juni

Ondersteun uw vereniging en zorg dat u juist die dagen uw oud papier buiten zet! Als u grote hoeveelheden papier voor ons hebt (ook buiten genoemde wijken) dan komen wij dat graag bij u ophalen. Ook voor partijen boeken kunt u contact met ons opnemen. Wij leveren die in bij de Stichting Boeken voor Mensen.